Velkommen til Schneider Electrics website

Velkommen til vores website

Du kan vælge et andet land for at se tilgængelige produkter, eller du kan gå til vores globale website for at se virksomhedsoplysninger.

Vælg et andet land eller område

 • Default Alternative Text

  Livscyklustjenester til datacenter

  Skaber sikre, effektive og tilgængelige datacentre.

 • Datacenters livscyklus

  Det behøver ikke at være besværligt at styre et datacenter. Vores livscyklustjenester forenkler jeres arbejde, hver dag.

 • Whitepaper Grundlæggende om livscyklustjenester til datacentre

  I hver fase af datacentrets levetid skal I vedligeholde og tage aktion for, fortsat at imødekomme anlæggets forretningsmæssige behov. Denne artikel beskriver de fem faser i datacentrets livscyklus, identificerer centrale opgaver og faldgruber og giver praktiske råd til ejere og ledelse af anlægget.

  Grundlæggende om administration af datacentrets livscyklus for ejere
  Man handling the data center management in the server room, data center services, data center operations.
 • Hvorfor skal I bruge livscyklustjenester i jeres datacenter?

  Datacenter er afgørende for virksomhedens værdi, og mange af jer bruger dem til at opnå en konkurrencemæssig fordel. Hvordan sikrer I jeres virksomheds succes?

  En Schneider Electric-medarbejder viser bæredygtighedsrapport til en mand i serverrum med datacentre, datacenterstyring.

  Udfordringer

  Din virksomhed har unikke udfordringer, og datacenterets rolle i virksomhedens succes har aldrig været vigtigere. Datacentre er dynamiske og i konstant udvikling. Du har brug for en komplet serviceløsning til at optimere hele datacenteret, fra planlægning til drift, uanset hvor du er i livscyklussen.
  To mænd i el-kraftværks kontrolrum gennemgår analyser af big data og rapportering om bæredygtighed.

  Komplette livscyklustjenester til datacenter

  Vi kan hjælpe jer, med at gøre jeres datacenter tilgængeligt, effektivt og sikkert i hele dets livscyklus.

  Hvorfor arbejde med os?

  • Standard alternativ tekst

   Få support i enhver fase

   Lige fra indledende vurdering til facilitetsdrift og vedligeholdelse kan vi hjælpe med at gøre dit datacenter tilgængeligt, effektivt og sikkert i hele levetiden.

  • Ikon for services

   Brug os når det passer dig

   Uanset om du har brug for hjælp i en enkelt fase eller gennem hele levetiden, tilbyder Schneider Electric løsninger, som passer til dine forretningsbehov.

  Fakta

  • Standard alternativ tekst Evaluering: Få det bedste udbytte for jeres penge. Ved hjælp af en evaluering af udbud og efterspørgsel, løser vi alle jeres udfordringer med automatiseringsværktøjer og best practices, som er udviklet igennem mere end 45 år.
  • Standard alternativ tekst Planlægning: Ved hjælp af dokumenterede metoder og automatiseringsværktøjer, kan vi tilbyde eksperthjælp til jeres projekt og fastsætte de optimale omkostninger, kritikalitet, ydeevne, timing, overholdelse af lovgivning eller bæredygtighed.
  • Standard alternativ tekst Design: Opfyld jeres krav til ydeevne og sikkerhed. Vores skræddersyede designservices gør brug af uovertruffen ekspertise, samt et omfattende designbibliotek, der kan hjælpe jer med både grundlæggende og mere specificerede behov.
  • Standard alternativ tekst Opbygning: Færdig til tiden og inden for budgettet. Fra den grundlæggende montering, integration, ibrugtagning og opstart til on site-projektstyring mindsker vores systematiske tilgang risici, komprimerer tidsplaner og minimerer omkostninger.
  • Standard alternativ tekst Betjening: Få enklere drift og minimer nedetid. Vi yder mere vedligeholdelse, drift, overvågning og optimeringsservices end nogen andre.
  • Standard alternativ tekst Gør brug af vores 7.000 globalt uddannede specialister kombineret med vores 45 års erfaring.