Velkommen til Schneider Electrics website

Velkommen til vores website

Du kan vælge et andet land for at se tilgængelige produkter, eller du kan gå til vores globale website for at se virksomhedsoplysninger.

Vælg et andet land eller område

  • Default Alternative Text

   Styring af datacenter

   Integreret software, måling, miljøovervågning og sikkerhedsløsninger til strøm, køling og IT-rum.

  • Overvåg watt med Power Monitoring Expert - datacenter udgave

   Har du brug for et klart overblik over hver eneste watt, som går ind og ud af dit datacenter? Ønsker du software designet fra bunden af, for at mindske antallet af ikke-planlagte driftsstop, ønsker du at optimere strømbelastninger, forbedre effektivitet og muliggøre betal-per-bruger fakturering? Der er ingen grund til at søge mere; det er alt sammen inkluderet i Power Monitoring Expert - datacenterudgaven, en del af StruxureWare softwarepakken fra Schneider Electric.

  • Casestudier Det medicinske center på University of Massachusetts fandt hemmeligheden ved deres datacenter...

   De dage er borte, hvor du kan styre dit datacenter med regneark og manuelle logge. Ledere af datacentre har behov, for et dashboard for at kunne bestemme, de overordnede driftsforhold og hurtigt besvare spørgsmål. Lær om, hvordan det medicinske center i University of Massachusetts kombinerede infrastruktur og IT-styring, for at få et stort billede af hele deres facilitet!

   DCIM casestudie – Det medicinske center på University of Massachusetts
   Technician working in data center, data center management, data center operations.
   To mænd ser på bærbar computer i et netværksdatacenter

   Udfordringer

   Uanset om man vil optimere et eksisterende datacenter, genanvende bygninger til et datacenter eller opføre et nyt datacenter, så er det en udfordring at afveje prioriteter, der tilsyneladende går i hver sin retning.
   Tekniker arbejder på netværk til skytjeneste-leverandører.

   Datacenter-styring

   Integreret software, måling, miljøovervågning og sikkerhedsløsninger til strøm, køling og IT-rum.

   Hvorfor arbejde med Schneider Electric

   • Standard alternativ tekst

    Synlighed hvor du har brug for det

    Du kan planlægge, overvåge og betjene datacentret fra rack til række med komplet visning og operationel analyse af data fra bygningen ned til serveren - over hele verden.

   • Standard alternativ tekst

    StruxureWare™ for Data Centers

    En leverandør-uafhængig, end-to-end datasoftware-løsning, som giver mulighed for holistisk styring af et hvilket som helst datacenter.

   Fakta

   • Standard alternativ tekst Benævnt som førende af Gartner for Datacenter Infrastrukturstyring.
   • Standard alternativ tekst Af Navigant Research benævnt som førende leverandør, af energistyring til bygninger.
   • Standard alternativ tekst StruxureWare til datacentre kan levere op til 30% besparelser i kapital og driftsudgifter, herunder energi.
   • Standard alternativ tekst Leverer den mest omfattende pakke af software til aktiv- og kapacitetsstyring, til millioner af virksomheder over hele verden.
   • Standard alternativ tekst Vores dedikerede serviceteam af certificerede ingeniører sikrer, at løsningen konfigureres i henhold til producentens specifikationer.
   • Standard alternativ tekst Vores standardiserede produkter kan udrulles, med minimal arbejdsindsats, hvilket gør opgraderinger uproblematiske, samtidig med at det højeste kvalitetsniveau sikres.