Velkommen til Schneider Electrics website

Velkommen til vores website

Du kan vælge et andet land for at se tilgængelige produkter, eller du kan gå til vores globale website for at se virksomhedsoplysninger.

Vælg et andet land eller område

  • Default Alternative Text
   Elektrisk distibution og backup fra mellemspændings koblingsudstyr til IT-udstyret.

   Strøm

   • Galaxy VM: En betroet partner til din forretnings kontinuitet Opdag de mange fordele ved Galaxy VM: Den nyeste, 3-fasede UPS fra Schneider Electric, som er klassens førende

    Opdag de mange fordele ved Galaxy VM: Den nyeste, 3-fasede UPS fra Schneider Electric, som er klassens førende

   • Schneider Electrics strømløsninger til datacentre

    Data har fået mere kritisk betydning, og informationer lagres elektronisk mere end nogensinde. Du og dine kollegaer kan tage de nødvendige skridt med Schneider Electrics strømløsninger til datacentre.

   • IT Realitetstjek

    Strømproblemer koster hver år amerikanske selskaber milliarder af dollars. Beskyt dit netværk og alt dit essentielle IT-udstyr mod strømforstyrrelser.

   • Datacenter Strømløsninger - animationstegneserien 'The Quake'

    Selv de mest avancerede datacentre i verden har brug for en backupplan i tider med store kriser, og det er her strømløsninger til datacentre fra Schneider Electric kommer ind i billedet. Strømløsninger til datacentre hjælper med at overvåge din forretnings strømsituation og holder dit datacenter kørende.

    To mænd ser på bærbar computer i et netværksdatacenter

    Udfordringer

    De globale effekttætheder er i stigning, og din IT-belastning bliver mere og mere dynamisk. Du er nødt til at implementere en hurtig og enkel eldistributionsløsning, der sikrer, at du har tilstrækkelig strøm og nok kontakter til at sikre kontinuitet i forretningen.
    Standard alternativ tekst

    Strømløsninger

    Hjælper dig med at udvikle rigtige løsninger på udfordringer med kritisk IT-strøm.

    Hvorfor arbejde med Schneider Electric

    • Værdi ikon Strøm du kan stole på Vi er verdensførende i strømbeskyttelse og sætter standarden for kvalitet og innovation med fuldt integrerede løsninger, enterprise netværk, datacentre, forretningskritiske systemer samt industri- og produktionsprocesser.
    • Værdi ikon Løsninger du kan stole på Vores globale portefølje af produkter og tjenester i verdensklasse giver vores kunder en unik kombination af end-to-end løsninger til kritisk strøm og det højeste niveau af tilgængelighed, reducerede totale omkostninger ved ejerskab og forbedret energioptimering gennem deres installationers fulde livscyklus.

    Fakta

    • Standard alternativ tekst Løsninger til elektrisk distribution leverer fjernovervågning i realtid af belastning for tilsluttet udstyr og individuel styring af udtag.
    • Standard alternativ tekst Vores omfattende mellemspændingsudstyr til distributionsnet op til 5 MVA imødekommer enhver kundes behov med global tilstedeværelse.
    • Standard alternativ tekst Vores UPS'er er tilgængelige som enkelt- eller trefaset og i online, dobbeltkonverterende udgave fra 125 VA til 1,6 MW.
    • Standard alternativ tekst Vores sortiment af løsninger til elektrisk distribution omfatter en bred vifte af input- og output-forbindelser til fordeling af 120V, 208V og 230V til adskillige udtag, så brugere nemt kan tilpasse sig forskellige strømbehov.