Velkommen til Schneider Electrics website

Velkommen til vores website

Du kan vælge et andet land for at se tilgængelige produkter, eller du kan gå til vores globale website for at se virksomhedsoplysninger.

Vælg et andet land eller område

  • Default Alternative Text

   Systemløsninger TVDA

   Reducer designtiden med brugsklare, testede, validerede og dokumenterede arkitekturer!

   • Gør dine maskiner endnu mere intelligente. Nemt. MachineStruxure

    Vores brugsklare arkitekturer (TVDA'er) hjælper dig med at komme hurtigere ud på markedet.

    Standard alternativ tekst

    Udfordringer

    Du søger efter innovative måder at designe og bygge mere effektivt og økonomisk udstyr, hurtigere. Dine systemer skal være pålidelige, skalerbare og levere økonomiske løsninger til dine maskiner. Du har brug for et automatiseringssystem, der er nemt at installere og effektivt at bruge. Det involverer avanceret præfabrikation, let genanvendelig software og support til hurtig tilpasning. Systemtransparens er et krav. Det samme er forbindelsesmulighederne for fjernprogrammering, -drift og -overvågning.
    Standard alternativ tekst

    Vores systemløsninger - TVDA

    Få hurtigere design, installation og idriftsættelse med fleksible, validerede og brugsklare arkitekturer

    Hvorfor vælge os

    • Standard alternativ tekst Testede, validerede og dokumenterede arkitekturer Adgang til komplet dokumentation, ledningsdiagrammer, HMI-applikation og projektskabeloner. Sæt fart på design, installation og idriftsættelse - og skab mere værdi gennem hele processen.
    • Graf op ikon MachineStruxure automationsløsning Automationsløsningen MachineStruxure hjælper med at bygge mere intelligente maskiner og udstyr hurtigere, så din forretning kan blive mere effektiv, rentabel og bæredygtig.