Velkommen til Schneider Electrics website

Velkommen til vores website

Du kan vælge et andet land for at se tilgængelige produkter, eller du kan gå til vores globale website for at se virksomhedsoplysninger.

Vælg et andet land eller område

  • Default Alternative Text

   Adgangsstyring

   Platforme der er på forkant med virksomhedssikkerheden.

   Standard alternativ tekst

   Udfordringer

   Vold på arbejdspladsen udgør en stor belastning for alle virksomheder. Adgangskontrolsystemer skal nedbringe risikoen i forbindelse med, at uautoriserede personer skader sig selv, andre eller virksomhedens aktiver inden for et kontrolleret område.
   Standard alternativ tekst

   Adgangskontrolløsninger

   Vores adgangskontrolsystemer integreres uden problemer med BMS (building management systems) med belysningsstyring, strømmåling og HVAC-kontroller, så dine energibesparelser øges. Adgangskontrolsystemer kan bruges til at aktivere og deaktivere belysnings- og HVAC-systemer i et givet område og sikrer dermed energibesparelser, når et område ikke er i brug. Det kan føre til betydelige energibesparelser, særligt i faciliteter, hvor brugen varierer meget.

   Hvorfor arbejde med Schneider Electric?

   • Værdi ikon Hospitaler står over for betydelige udfordringer Vi hjælper hospitaler med at beskytte patienter, medarbejdere, besøgende og bundlinjen. Vores adgangsstyringsløsninger reducerer omkostningerne og giver hospitaler mulighed for at tilbyde et imødekommende og sikkert miljø.
   • Ikon for uddannelse En universitetscampus er et dynamisk miljø med mange begivenheder. Skab et sikkert læringsmiljø og giv de studerende, lærerstaben, administrationen og forældrene ro i sindet. Vores integrerede adgangsstyringsløsninger reducerer risici og øger den personlige sikkerhed på hele campus.