Velkommen til Schneider Electrics website

Velkommen til vores website

Du kan vælge et andet land for at se tilgængelige produkter, eller du kan gå til vores globale website for at se virksomhedsoplysninger.

Vælg et andet land eller område

 • Default Alternative Text

  Sikkerhedsstyring

  Standard alternativ tekst

  Udfordringer

  Dagens sikkerhedsbillede er i hastig forandring. Der bliver flere og flere risici. Nye trusler opstår. At beskytte jeres aktiver, kunder, medarbejdere, ejendom og data er kernen i jeres sikkerhedsstyringsstrategi. I skal reducere risici, begrænse ansvarspådragelse og beskytte jeres indtægter.
  En gruppe arbejdere undersøger sikkerhedssystembilleder på flere computerskærme, it-sikkerhed, bæredygtighedsrapportering.

  Vores sikkerhedsstyringsløsninger

  Schneider Electric har leveret integrationsekspertise, produkter i verdensklasse og branchespecifik erfaring i mere end 70 år. Vores effektive, virkningsfulde og omkostningsbesparende løsninger giver jer stordriftsfordele, brugbare oplysninger og endda funktionaliteter uden for det traditionelle sikkerhedsområde. I kan kontrollere hele jeres sikkerhedslandskab – eller jeres kombinerede sikkerheds- og byggestyringsmiljø – fra en enkelt brugergrænseflade.

  Værdi for dig

  • Værdi ikon Administration af sikkerhed i sundhedssektoren Skab bedre sikkerhed for patienter og medarbejdere, mindsk risikoen for bortførelse af spædbørn, at patienter stikker af og tyveri af medicin/udstyr. Adgangskontrol, videoovervågning, advarselssystemer samt registrering af patienter og aktiver forbedrer hospitalssikkerheden.
  • Ikon for uddannelse Administration af sikkerhed på højere læreanstalter Skab et sikkert, men åbent, læringsmiljø, der tiltrækker studerende og bevarer jeres fremragende ry. Vores løsninger til styring af sikkerheden øger opmærksomheden på omgivelserne, forbedrer sikkerheden på universitetsområdet og mindsker driftsomkostningerne.