Velkommen til Schneider Electrics website

Velkommen til vores website

Du kan vælge et andet land for at se tilgængelige produkter, eller du kan gå til vores globale website for at se virksomhedsoplysninger.

Vælg et andet land eller område

  • Default Alternative Text
   Sørg for gateway-tilgængelighed til dine cloud-services og internt afviklede applikationer.

   Netværksskabe

   Sørg for gateway-tilgængelighed til dine cloud-services og internt afviklede applikationer.

   • Lille og kraftfuld IT-løsninger til serverrum og netværksskabe

    Større er ikke altid bedre. Med alt fra racks over el-distributionsenheder til styringssoftware, kan APC fra Schneider Electric forvandle ethvert sted til et IT-miljø.

   • Dommen afsiges Nevadas højesteret baserer sig på vores UPS'er

    På trods af hyppige strømafbrydelser, mistede Nevadas højesteret ikke data, takket være en backupplan forankret af APC med Schneider Electric UPS-systemer. Fred Aker besøgte vores stand på Interop 2014 og forklarede, hvordan retten sætter sin lid til systemerne, både til dens datacenter og til lokal sikkerhedskopiering for brugerne.

   • InfraStruxure til Small IT

    Nøglen til netværksoppetid 24/7/365. InfraStruxure til Small IT gør det muligt for IT-funktionen, at implementere deres server- og netværksrum på en enkel, tilpasset og styrbar måde.

    To mænd ser på bærbar computer i et netværksdatacenter

    Udfordringer

    Du har brug for at fastholde eller øge tilgængeligheden, for dine lokalt afviklede applikationer og cloud-applikationer, mens du bevarer hastigheden og båndbredden for din netværksforbindelse. Evnen til at levere fysisk og miljømæssig sikkerhed, øget synlighed gennem fjernadministration og proaktiv styring af driften, er blandt dine vigtigste udfordringer.

    Hvorfor arbejde med Schneider Electric

    • Tidsikon Enkel og håndterbar løsning med tilpasningsmuligheder InfraStruxure til Small IT er en enkel og alsidig arkitektur, med tilpasningsmuligheder til miljøer uden for datacenteret, for eksempel serverrum og netværksskabe.
    • Standard alternativ tekst Fysisk IT-infrastruktur, der er let at implementere Schneider Electrics fysiske infrastruktur til mindre IT-miljøer, er nem at konfigurere, bestille og installere til netværksskabe og andre mindre IT-miljøer.

    Fakta

    • Standard alternativ tekst Se vores bibliotek med gratis white paper om typiske IT-applikationer.
    • Standard alternativ tekst Brug den webbaserede produkt- og servicevælger til nemmere planlægning og design.
    • Standard alternativ tekst Udnyt standardiserede design til udfordringerne i dag, med en skalerbar arkitektur, der skaber grundlag for fremtidig vækst.
    • Standard alternativ tekst Vores plug-and-play komponenter samles nemt, til problemfri implementering og installation.