Velkommen til Schneider Electrics website

Velkommen til vores website

Du kan vælge et andet land for at se tilgængelige produkter, eller du kan gå til vores globale website for at se virksomhedsoplysninger.

Vælg et andet land eller område

  • large metal working facility
   Komplette kranstyringsløsninger, der spænder fra operatørstyring til fuldt automatiserede systemer.

   Specielle løbekraner

   Standard alternativ tekst

   Udfordringer

   Halv- og fuldautomatiske kraner. Et omfattende hejsefunktionsbibliotek med specialfunktioner som fx funktioner til svajningskontrol. Minimeret kabling. Forebyggende vedligeholdelse og fjernovervågning. Global support og leveringsdygtighed i reservedele.
   stort maskinværksted

   Løsninger til styring af specielle løbekraner

   Intelligente automationsløsninger til industrikraner.

   Fakta

   • Standard alternativ tekst Brug af frekvensomformere forhindrer overophedning af motorerne og reducerer energiforbruget.
   • Standard alternativ tekst Testede, validerede og dokumenterede arkitekturer sikrer funktionaliteten. Designet gøres nemmere takket være ledningsdiagrammer og stykliste.
   • Grønt pc-ikon Kranskabeloner: Køreklar software, der inkluderer vores bibliotek med hejsefunktioner, som er kompatible med hejsearkitekturer, samt HMI.
   • Standard alternativ tekst Omfattende bibliotek med hejsefunktioner, udviklet til kraner, inklusive alle kravene til et moderne kransystem samt avancerede funktionalitet som fx svajningskontrol.
   • Standard alternativ tekst Global support på stedet på stort set ethvert sprog. Schneider Electric er med dig hele vejen fra design til færdigbygget løsning - og fra drift til forbedringer.
   • Standard alternativ tekst Vores hejseløsninger beskytter personer og gods. De er i overensstemmelse med ISO EN 13849-1 og er lette at certificere.