Velkommen til Schneider Electrics website

Velkommen til vores website

Du kan vælge et andet land for at se tilgængelige produkter, eller du kan gå til vores globale website for at se virksomhedsoplysninger.

Vælg et andet land eller område

  • Factory and manufacturing facility interior, industrial automation, hoisting, machine control.
   Komplet kranstyringsløsning, der spænder fra enkel elektromekanisk til avanceret funktionalitet

   Standard løbekraner

   Medarbejdere i industrianlæg, hejsning, industriel automation, maskinstyring.

   Udfordringer

   Udviklingen af kontaktorer med frekvensomformere. Modularitet og standardisering af maskiner. Minimeret kabling. Forebyggende vedligeholdelse og fjernsupport. Omkostningsoptimering ved at konsolidere leverandører
   Ingeniører over turbinehal gennemgår planer, industriel automation, maskinstyring, bæredygtighedsrapportering.

   Standard styringsløsninger til løbekraner

   Intelligente automationsløsninger til industrikraner.

   Fakta

   • Standard alternativ tekst Brug af frekvensomformere forhindrer overophedning af motorerne og reducerer energiforbruget.
   • Standard alternativ tekst Testede, validerede og dokumenterede arkitekturer sikrer funktionaliteten, og designet gøres nemmere med ledningsdiagram og stykliste.
   • Grønt pc-ikon Kranskabeloner tilbyder køreklar software, inklusive vores bibliotek med hejsefunktioner, som er kompatible med hejsearkitekturerne, samt HMI.
   • Standard alternativ tekst Omfattende bibliotek med hejsefunktioner, udviklet til kraner, inklusive alle krav til et moderne kransystem samt avancerede funktioner som fx svajningskontrol.
   • Standard alternativ tekst Global support på stedet på stort set ethvert sprog. Schneider Electric er med dig hele vejen fra design til færdigbygget løsning - og fra drift til forbedringer.
   • Standard alternativ tekst Kransikkerhed: Vores hejseløsninger beskytter personer og gods. De er i overensstemmelse med ISO EN 13849-1 og er lette at certificere.