Velkommen til Schneider Electrics website

Velkommen til vores website

Du kan vælge et andet land for at se tilgængelige produkter, eller du kan gå til vores globale website for at se virksomhedsoplysninger.

Vælg et andet land eller område

  • man and women talk about energy management in a data center

   Data Center Infrastructure Management (DCIM)

   Integreret software, måling, miljøovervågning og sikkerhedsløsninger til strøm, køling og IT-rum...

   • Forøgelse af energioptimering på Cardiff University.

    Universitets CTO, Hugh Beedie, forklarer, hvordan DCIM analyser muliggjorde en proces med kontinuerlige forbedringer af PUE, som styrede kølingsomkostningen og halverede datacentrets strømregning.

   • Det medicinske center i University of Massachusetts udvælger StruxureWare™ til datacentre:

    Teknologi ændrer sig konstant, er tempofyldt og kompleks. Hvordan kan nogen organisation følge med? Svaret ligger i fleksibelt, tilpasningsdygtigt software til datacenter-styring.

    Få mere at vide
    Technician in Data Center Server Room, data center operations.
   • Busan Bank i Korea opnår et højt optimeret og energieffektivt datacenter

    Busan Bank har opdaget, at StruxureWare software til datacentre, er en innovativ løsning til at hjælpe med at balancere driftsomkostninger, med krav til vedligeholdelse af datacenter tilgængelighed.

    Få mere at vide
    Default Alternative Text
   • Håndterer energiudfordringen i globale støberier

    Voksende forretningskrav betød, at datacenter miljøet blev mere og mere komplekst, med udvidede funktionaliteter, konvergerede systemer og en betydelig vækst i energiudnyttelse.

    Få mere at vide
    server racks in a server room, big data analytics
   • Bangkok Insurance installerer datacenterløsning

    Forsikringsbranchen konkurrerer i høj grad, på produkter og typer af nye tjenester, og data er en afgørende faktor for at blive førende i branchen.

    Få mere at vide
    Default Alternative Text
   • Mere end det digitale hospital

    Mercy Health er en banebrydende sundhedsinstitution, der har samarbejdet med Schneider Electric om alle deres datacenterbehov de seneste seks år. Schneider Electrics intelligente og fremtidssikrede datacenter har givet Mercy mulighed for, at ændre deres forretningsmodel fra et hospital understøttet af et datacenter, til et datacentersystem, der understøtter hospitaler.

   • Et avanceret datacenter

    Da Microsoft Technology Center besluttede at installere et nyt datacenter i deres avancerede kunstuddannelses- og innovationsinstitution i Paris, valgte de Schneider Electric, for at få de mest energieffektive og lettilgængelige datacenterløsninger på markedet, alt sammen med support i verdensklasse