Velkommen til Schneider Electrics website

Velkommen til vores website

Du kan vælge et andet land for at se tilgængelige produkter, eller du kan gå til vores globale website for at se virksomhedsoplysninger.

Vælg et andet land eller område

  • Default Alternative Text

   Højtydende styring - Automated Guided Vehicle

   Default Alternative Text

   Du har unikke, forretningsmæssige udfordringer

   Effektivitet indenfor principperne for modulær udvikling er rettet mod fuld genbrugelighed af software uanset en maskines kompleksitet. Dette kræver styringshardware, som er fuldt skalerbart og dækker mange forskellige behov Fra den enkleste applikation med 2-4 akser til mere komplekse processer skal fuldt fkytbar software give ydeevne og omkostningseffektivitet.

   Vores eksperter hjælper dig gennem hele maskinens livscyklus.

   Illustration, levetidsløsninger til maskiner, industriel produktion, maskinstyring.
   • Løsninger

    Synkroniserede Akser / Sercos / LMC101 Motion Controller-arkitekturen er økonomisk og muliggør automation af mindre maskiner med op til fire servoakser Som den mindste controller i PacDrive LMC-serien indeholder denne arkitektur Lexium 52 servodrev til konfigurationer med få selvstændige enkeltakser og en klassisk , fortrådet sikkerhedsløsning. Du kan drage nytte af højtydende motion egenskaber, værktøjer og biblioteker, som er designet til maskiner med op til 100 akser.
   • Forretningsværdi

    • Autonome kontrolsystemer til motion, PLC logik og kommunikation
    • PacDrive 3 er baseret på dokumenteret logic motion-teknologi, som forener styringsfunktionalitet til PLC, motion og robotteknologi i en enkelt hardwareplatform. 
    • Sercos drevkommunikation giver mulighed for at implementere sikker I/O-kommunikation ved brug af en en enkelt Ethernet-baseret field bus.
    • Med sin centraliserede systemarkitektur er PacDrive den ideelle løsning til at styre et bredt område af servodrevet produktion, udstyr til materialehåndtering og robotter. Den bruger fuldt integrerede IEC 61131-3-kompatible programstrukturer.
   • Differentering

    PacDrive 3-baserede automationsarkitekturer er fleksible og kan tilpasses skiftende konfigurationer af servoakser. Hvis der skal tilføjes yderligere akser, eller der er brug for mere ydeevne, kan brugere nemt skifte til en mere avanceret controller. Fuld portabilitet i programmet eliminerer alle software-begrænsninger. Der er ikke behov for at udskifte andet hardware.