Velkommen til Schneider Electrics website

Velkommen til vores website

Du kan vælge et andet land for at se tilgængelige produkter, eller du kan gå til vores globale website for at se virksomhedsoplysninger.

Vælg et andet land eller område

  • Factory workers in bottling plant, food and beverage, manufacturing execution system.

   Pakkemaskiner med op til 8 synkroniserede servoakser (CANmotion)

   Default Alternative Text

   Du har unikke, forretningsmæssige udfordringer

   Ny motion control-teknologi fører mere kompleksitet til programmering. Derfor er det nødvendigt med en god løsning, som kræver færre omkostninger på forhånd. En anden fordel er at anvende PLC programmeringsværktøjer og periferienheder.

   Vores eksperter hjælper dig gennem hele maskinens livscyklus.

   Illustration, levetidsløsninger til maskiner, industriel produktion, maskinstyring.
   • Løsninger

    Den “Synkroniserede akse-/CANmotion- + CANopen-/Motion Controller LMC058-”arkitektur er en Modicon-baseret styringsløsning. Den kan tilpasses til forskellige automationsløsninger med mellem 2 og 8 synkroniserede servoakser, således at den dækker maskiner til bagging, shrinking og labeling. Det velkendte SoMachine-værktøj fra PLC programmeringsverdenen udgør basis i udviklingsarbejdet. Eksterne CANopen-enheder fra Modicon PLC'er kan også anvendes.
   • Forretningsværdi

    • Modicon LMC058-baseret arkitektur skiller sig ud blandt komplette motion control-løsninger takket være intuitiv programmering med SoMachine, prækonfigurerede PLC & HMI-projektskabeloner og motion-bibliotek til programmering, idriftsætning og diagnostik af pakkemaskiner.
    • Med CANmotion, som er let at installere, er det den optimale løsning for synkroniseret aksel-kontrol positionering og PLC automationsfunktioner.
   • Differentiation

    • En unik løsning, som minimerer indsatsen på hvert trin i udviklingsprocessen, fra design, konstruktion, installation og dokumentation.
    • Fuld interoperabilitet og driftssikkerhed fra Schneider Electrics bedste-i-klassen produkter.