• Default Alternative Text
  Øjeblikkelig registrering, bedre beskyttelse

  Integration af indbrudsalarm

  Standard alternativ tekst

  Udfordringer

  Forenklet sikkerhedsdrift

  Kommandocentre for sikkerhed er typisk afhængige af flere programmer for at sikre en bygning. Hvert program har typisk sin egen grænseflade, rapporteringsproces og kontrolspor. Det gør det mere kompliceret at oplære medarbejdere, vedligeholde systemer og administrere driften.
  Standard alternativ tekst
  • Løsninger

   Integration af indbrudsalarmanlæg giver brugerne mulighed for at overvåge alarmer, aktivere og deaktivere sikkerhedszoner, generere rapporter og grafiske visninger af sikkerhedshændelser. Integration gør det muligt at anvende en kortlæser ved adgangskontrollen, så både indgangsdøre låses op og alarmen deaktiveres, hvis id forevises.
  • Værdi for dig

   Falske alarmer kan have en negativ effekt på jeres virksomhed og medføre gebyrer. Integration af indbrudsalarmer med videoovervågning giver sikkerhedspersonale mulighed for visuelt at godkende indbrudsrapporter, før politiet informeres, hvormed finansielle og juridiske risici minimeres.
  • Differentiering

   Vores sikkerhedsstyringssystemer gør brug af en åben arkitektur-platform, der gør det muligt, at integrere infrastrukturen og værktøjssættet med forskellige indbrudsalarmpaneler, sikkerhedsprogrammer og bygningsautomatiksystemer (BMS). Integrationsprotokollen er leverandørkompatibel.