Vores varemærker

Impact-Company-Logo-English Black-01-177x54

Velkommen til Schneider Electrics website

Velkommen til vores website

Kontroller ordrestatus, pris og tilgængelighed

mySchneider-portalen tilbyder adgang til dem, der som distributører eller partnere bestiller følgende direkte fra os:
  • Produktpriser og tilgængelighed for i realtid.
  • Forenklet tilbudsinterface.
  • Ordrehistorik og forsendelsesoplysninger.
Shot of a factory manager using a digital tablet in a warehouse

mySchneider: Enkel og komplet ordrestyring

Sådan vælger du produkter og tilføjer til indkøbsvognen

Naviger i vores komplette produktkatalog, eller brug produktvælger-værktøjet til nemt at forbinde dine kunderne med de rigtige produkter.

Sådan kontrollerer du produktets pris og tilgængelighed

Få adgang til oplysninger om pris og tilgængelighed døgnet rundt for et eller flere produkter på samme tid.

Sådan bestiller du produkter

Vælg produkter, tilpas din levering, og abonnér på meddelelser om ordrestatus - alt sammen fra den samme side, uden besvær.

Sådan bestiller du produkter med generiske kommercielle referencer

Brug produktvælgeren til at konfigurere dit produkt eller indlæse en eksisterende konfiguration. Føj det til indkøbsvognen ved hjælp af konfigurations-id'et eller produktkoden.

Sådan følger du dine ordrer

Søg efter en bestemt ordre, og få alle leveringsoplysninger samt sporingsoplysninger fra din transportør.

Sådan ændres ordrer

Se, hvordan du navigerer på oversigtssiden, får adgang til forskellige ordrerelaterede dokumenter og søger effektivt efter bestemte ordrer. Oplev fleksibiliteten, når der kommer til at tilpasse din ordreliste og måden du ændrer specifikke ordreoplysninger på.

Sådan administreres ordremeddelelser

Vores notifikationscenter viser alle dine informationsmeddelelser om status på dine ordrer, forsendelsesdetaljer, leveringsdatoer og mere.

Få personlig support

• Opret sager for at få hjælp fra vores eksperter.
  • Administrer sager og få vist sagshistorik.
  • Personlig chatoplevelse.
Asian Male Engineer using laptop in industrial robotic arm. Manufacturing process improvement ideas.

"mySchneider er nem at bruge og nem at navigere med alt på ét sted."

Vi elsker at høre positiv feedback fra vores partnere om, hvor meget mySchneider personlige alt-i-én-oplevelse understøtter deres virksomheder.
Opret din konto Åbner i nyt vindue

Opret mySchneider-konto

Få fuld adgang til tilpassede værktøjer og support.
Opret din konto Åbner i nyt vindue

Brug for hjælp?

Start her!

Find selv svar eller kontakt en af vores eksperter.

Kontakt support

Kontakt vores kundeservice for at få flere oplysninger, teknisk support eller hjælp til at klage og meget mere.

Find forhandler

Find den nærmeste Schneider Electric-distributør.

Åbner i nyt vindue

Søg i FAQ

Find svar på ofte stillede spørgsmål i vores FAQ

Åbner i nyt vindue

Kontakt salg

Start din salgsforespørgsel online, så bliver du kontaktet af en ekspert.