Select your country/region in the menu or by clicking on the world map *
Country Selector Alternate Image
Nyheder

   Nyheder

   Schneider Electric nomineret til Climate Cup Partnerskabsprisen sammen med Middelfart Kommune

   Om Climate Cup Partnerskabsprisen
   Climate Cup er en dansk konkurrence, der sætter fokus på bl.a. virksomheder og kommuners klimaindsatser og giver disse en unik chance for at synliggøre, at de gør en forskel for klimaet. Climate Cup Partnerskabsprisen sætter fokus på et klimainitiativ, som to eller flere parter er gået sammen om for at fremme og styrke resultatet af klimaindsatsen. Schneider Electric og Middelfart Kommune er ét ud af i alt 3 partnerskaber, der er nomineret til at vinde Climate Cup Partnerskabsprisen.

   Schneider Electrics indstilling
   ESCO-samarbejdet mellem Middelfart Kommune og Schneider Electric giver store fordele for både miljøet, brugerne af de kommunale bygninger og kommunens økonomi. Samtlige 97 kommunale bygninger er i perioden 2008 – 2010 blevet renoveret med fokus på energibesparelser og allerede i 2010 vil Middelfart Kommunes samlede energiforbrug være faldet med 21 %. ESCO-modellen går ud på, at investeringerne til renovering af de kommunale bygninger, tilbagebetales via de årlige besparelser på energiregningen. Schneider Electric kompenserer kommunen økonomisk, hvis den garanterede årlige besparelse ikke opnås.

   Schneider Electric taler på World Climate Solutions Konferencen
   “Good Business, Green Growth, Great Cityes” er titlen på World Climate Solutions konferencen i Bella Center den 29.-30. september. Schneider Electric er inviteret til at holde indlæg om hhv. “ESCO-guide to the revolutionary business model” og “Inspiring sustainable leadership”.