Select your country/region in the menu or by clicking on the world map *
Country Selector Alternate Image
Nyheder

   Nyheder

   Schneider Electric vinder Herlevs Erhvervspris 2010

   Hvert år vælger Herlev Erhvervsråd modtageren af årets Herlev Erhvervspris efter en vurdering af de forskellige indstillede kandidater. Herlev Erhvervspris gives til en Herlev-baseret erhvervsvirksomhed, der har gjort en særlig indsats på et eller flere af følgende punkter:

   • Er nyskabende, f.eks. teknologisk eller ledelsesmæssigt
   • Gør en speciel indsats for lokalområdet ved opbygning af netværk, tager initiativer, der inddrager andre virksomheder eller foreninger i kommunen
   • Gør en særlig indsats mht. virksomhedens arkitektoniske fremtræden, der bidrager til at gøre området attraktivt for virksomheder og borgere
   • Gør en særlig miljømæssig indsats
   • Gør en særlig indsats mht. det rummelige arbejdsmarked

   Baggrunden for at det netop var Schneider Electric, som skulle løbe med prisen var, at Schneider Electric er specialist indenfor energioptimering, har vækstet midt i krisetider og har introduceret samarbejdsmodellen ESCO (Energy Service COmpany) til det danske marked.

   Om ESCO
   ESCO-modellen går ud på, at investeringerne til renovering af de kommunale bygninger, tilbagebetales via de årlige besparelser på energiregningen. Schneider Electric kompenserer kommunen økonomisk, hvis den garanterede årlige besparelse ikke opnås.

   Schneider Electric tilbyder ESCO-samarbejde til bl.a. kommuner, som opnår store fordele for både miljøet, brugerne af de kommunale bygninger og kommunens økonomi.

   Schneider Electrics målsætning med ESCO-samarbejde er:

   • At komme efterslæb i kundernes ejendomsmasse til livs via renovering af primært tekniske anlæg i kommunen
   • At skabe overblik og kontrol over kundernes energiforbrug og ejendomsmassen generelt
   • At reducere kundernes CO2 udledning ved en årlig reduktion af energiforbruget
   • At skabe bedre indeklima og komfort i kundernes bygningsmasse gennem renoveringen, til glæde for brugerne af bygningerne

   Det er anden gang inden for kort tid, at Schneider Electric modtager en pris for deres arbejde med energioptimering. I oktober 2010 modtog Schneider Electric og Middelfart kommune Climate Cup 2010 Partnerskabsprisen for ESCO-samarbejdet, som omfatter renovering af kommunens 97 bygninger.