Select your country/region in the menu or by clicking on the world map *
Country Selector Alternate Image
Nyheder

   Nyheder

   Deltag i Schneider Electrics store julekonkurrence og vind præmier til dig og dine kolleger

   Borgerne i Megawattkøbing bruger alt for meget af den dyre energi - så meget, at der måske ikke bliver råd til julegaverne i år...

   Men nu er superhelten Schneider Man heldigvis kommet på banen: Han skal lære byens borgere at spare på energien. Sammen med sine venner fra Schneider Electric er han nemlig ekspert i at finde på energirigtige løsninger, der kan skrue ned for byens store energiforbrug - så der igen bliver råd til julegaverne.

   Bag hver låge gemmer der sig en quiz, som handler om energioptimering. Du skal svare på et spørgsmål om, hvordan Schneider Electrics løsninger og produkter har hjulpet med at spare på energien i privatboliger, virksomheder og institutioner i Danmark – og du kan selvfølgelig hente hjælp til svaret på vores to websites - www.schneider-electric.dk og www.lk.dk.

   Derudover kan du øge dine vinderchancer ved at sikre dig ekstra lodder i julespillet, der også er fyldt med energi. Du kan vinde præmier hver dag, adventspræmier og to hovedpræmier på hver 15.000 kr. til en social aktivitet i din virksomhed.

   Vær med fra 1. december kl. 12.00 på www.schneider-electric.dk og www.lk.dk