Select your country/region in the menu or by clicking on the world map *
Country Selector Alternate Image
Nyheder

   Nyheder

   Schneider Electric Danmark byder Invensys velkommen

   CEO Thomas Träger og resten af Schneider Electric Danmark har budt 15 medarbejdere velkomne.
   CEO Thomas Träger og resten af Schneider Electric Danmark har budt 15 medarbejdere velkomne.

   Synergier og store muligheder. Det er resultatet af Schneider Electrics globale opkøb af det britiske selskab Invensys, der står bag en række stærke brands inden for automation, energistyring og avancerede software-løsninger til real time-styring og overvågning til bl.a. store produktioner og distributionsnetværk. Opkøbet skaber store forventninger hos Schneider Electric Danmark, som  primært har fokus på Invensys anerkendte softwarebrand Wonderware, da det er tilstede med en dansk salgs-organisation.

   Wonderware tilbyder en avanceret software-platform til styring og overvågning af alt fra større produktioner, distributionsnet og andre organisationer, der er spredt over store afstande. Wonderware-løsningerne passer godt til Schneider Electrics globale strategi, og integrationen skaber glæde i den danske organisation.  

   Det globale opkøb blev en realitet i januar, og nu er næste skridt at sikre en optimal integration i forhold til Schneider Electrics brede tilbud af intelligente løsninger. I Danmark flytter Invensys' 15 medarbejder med, når Schneider Electric Danmark til vinter samler størstedelen af sine aktiviteter i et stort, nyrenoveret hovedsæde i Ballerup.