Select your country/region in the menu or by clicking on the world map *
Country Selector Alternate Image
Nyheder

   Nyheder

   Lancering af Schneider Electrics nye, enkle og effektive fordelingsanlæg

   Delta H200
   Delta H200

   Schneider Electric havde inviteret rådgivere, medarbejdere fra forsyningsselskaber, entreprenører og industrivirksomheder til lanceringsarrangement i Brøndby for det nye Delta H200 12 kV fordelingsanlæg.

   50 interesserede mødte op fra hele landet for at se det nye Delta H200 12kV fordelingsanlæg. Delta H200 er lillebror til det velkendte primære fordelingsanlæg Delta H2000 og opfylder samme høje krav til drift og personsikkerhed. Delta H200 kræver mindre installationsplads, har en mærkestrøm på 1250A og kan klare kortslutningsstrømme på op til 25kA (1 sekund). Delta H200 er udrustet med Evolis effektafbryder, som er konstrueret med vakuum teknik. H200 indeholder derfor ikke SF6-gas, hverken i effektafbryder eller i adskiller.

   "Vi kan se, at efterspørgslen i markedet går i retning af at kunne levere fordelingsanlæg, som er skræddersyet til den enkelte kundes behov samt efterfølgende service til slutbrugeren", fortæller John Christensen, produktchef for energi hos Schneider Electric og fortsætter: "Delta H200 er praktisk taget en mellemting mellem et sekundært og primært fordelingsanlæg og dermed målrettet til mindre og medium effekt behov. Det er færdigkonfigureret og funktionelt opbygget i moduler. Der er tænkt på person- og driftsikkerhed samt betjenings - og service venlighed. H200 er fremstillet iht. ISO standarderne 9001 og 14 001.

   Man måtte gerne røre

   Programmet for dagen var sammensat af flere indlæg. Hovedindlægget var selvfølgelig en præsentation af det nye fordelingsanlæg Delta H200, men også et bredt udvalg af Schneider Electrics øvrige produkter indenfor energi og el-distribution blev omtalt. Præsentationerne bestod ikke kun af fine ord og slides, produkterne var taget med, så man selv kunne få syn for sagen.

   Deltagerne bidrog selv

   Deltagernes daglige arbejde gav anledning til stor spørgelyst, og de praktiske erfaringer fra hverdagen blev en aktiv del af diskussionen. Mange fik en uformel snak med kollegaerne i branchen, så der var rig mulighed for at skabe netværk.

   Dagen sluttede af med en rundvisning på Elektroteket, hvor en tidligere medarbejder gav en levende tur igennem el-historien i Danmark fortalt igennem NKT, Nilfisk og Lauritz Knudsens produkter og historie.

   "Vi oplevede dagen som en stor succes" fortæller John Christensen og fortsætter: "Vi kan også se i evalueringerne, at deltagerne syntes, at arrangementet var interessant og værd at bruge en arbejdsdag på."