Select your country/region in the menu or by clicking on the world map *
Country Selector Alternate Image
Nyheder

   Nyheder

   Ny Altivar 12

   Frekvensomformer for trefaset asynkron motorer.

   • 0,18 til 0,75 kW, en faset 120V 
   • 0,18 til 2,2 kW, en faset 240V 
   • 0,18 til 4 kW, tre faset 240V

   Kompakt størrelse, men med stor på ydeevne, og kan generere op til 30 % energibesparelse.
   Erstatningen for Altivar 11, Altivar 12 er den lille nye frekvensomformer fra Schneider Electric. Den er særligt velegnet til industrielle- og forbruger-maskiner. Dens kompakte størrelse og høje ydeevne gør den særligt attraktivt for brug i mange applikationer.

   • Fødevareindustrien (ventilation, køkkenmaskiner, bagerimaskiner, drivhuse osv.)
   • Mindre håndterings applikationer (Bilvask, transportbånd, osv.)
   • Maskiner med en faset tilslutning (rengøringsmaskiner, pumper i swimmingpools og boblebad, fitnessmaskiner osv.)

   Dens indbygget EMC filter kategori C1 sikrer perfekt integration i det elektriske netværk. Mens den kommunikerer let med alle de andre maskindele via det integrerede universelle Modbus seriel link.

   Lille, men robust!
   På tros af den kompakte størrelse (mindste model 72mm bred, 102mm dyb og 143mm høj) har Altivar 12 indbygget 150 applikations specifikke funktioner.
   Kvalitet og robusthed er blevet det altovervejende for design af den nye model. For at modstå hårdere miljøer, er alle printkort lakeret som standard. For at reducere vedligeholdelsen til et minimum, er Altivar 12 udviklet til holdbarhed på 10 år.

   Tidsbesparelse ved programmering
   En af de vigtigste nye funktioner er navigations knappen. Det lille hjul på forsiden giver direkte adgang, så brugeren har mulighed for at tilpasse opsætningen hurtigt. I Altivar 12 er alt designet til at spare tid (og penge) til fordel for både maskinbyggere og slutbruger. Altivar 12 kan leveres i multi-packs (af 7 eller 14 stk.) som en særlig emballage, således at produkterne ikke skal pakkes ud én efter én. Dette sparer brugeren for håndtering tid.Et andet vigtigt nyt element, er Multi-Loader konsol, Altivar 12 kan konfigureres uden forsyningsspænding i den oprindelige emballage, uden behov for at åbne garanti forsegling. 10 frekvensomformere kan konfigureres på mindre end 5 minutter!