Select your country/region in the menu or by clicking on the world map *
Country Selector Alternate Image
Nyheder

   Nyheder

   Kontaktorserie op til 65A

   Kontaktorer op til 65A
   Kontaktorer op til 65A

   I år 2000 markedsførte =S= nye kontaktorer fra LC1D09…D38 med tilhørende termorelæer. I forlængelse af dette er turen nu kommet til tre nye kontaktorer: LC1D40A – LC1D50A – LC1D65A. (40-50-65A i AC3 drift), inklusive nyt tilbehør og termorelæer med startklasserne 10 eller 20.

   Du vil opdage hvor hurtig det er at samle sikringsløse motorstartere uden brug af ledningsmateriel, hvilket vil sige kombinationer af motorværn GV3P/L  og de nye kontaktorer. De kan monteres over hinanden i EverLink tilslutningsblokkene, eller ved siden af hinanden på fælles DIN-skinne sammen med en speciel ”S” bøjle – det reducerer montagetiden. At samle en reversering bestående af motorværn + 2 stk. kontaktorer + et kitsæt, tager mindre end 2 min.

   Motorværn og kontaktorer er monteret med EverLink klemmer, der tillader to forskellige kabelstørrelser i samme terminal. Desuden sørger de for det rette tilspændingsmoment over tid, også selv om kablerne ”krymper”- hvilket betyder at de aldrig skal efterspændes.Samtlige kontaktorer i den nye serie har samme ydre mål, både i AC og i DC udgaverne. Bredden er 55mm – det sparer plads i din tavle. Prøv de nye kombinationer sammen med det relevante tilbehør, og bliv overbevist om den hurtige montagetid.