Select your country/region in the menu or by clicking on the world map *
Country Selector Alternate Image
Nyheder

   Nyheder

   Biometrisk trykknap

   Biometrisk trykknap
   Biometrisk trykknap

   Baseret på fingeraftrykgenkendelsen er Harmony biometriske trykknap den ideelle løsning på svaghederne i andre adgangskontrolsystemer. Her er ingen nøgle, der skal findes, eller en kode der skal huskes. Systemet er utrolig nemt at bruge. Det behøver ingen interface, software eller PC. Alt er indbygget i en 22 mm knap, der ikke er større end et nødstop. Der er plads til 200 forskellige fingeraftryk og operatøren kan eventuelt registrere flere fingre for at øge nøjagtigheden og fleksibiliteten. Programmeringen af den biometriske trykknap er nærmest intuitiv og tager kun få sekunder. Der er ingen risiko i at anvende trykknappen idet fingeraftrykket kun registreres til brug for adgangskontrollen. Anonymiteten er respekteret.

   Alt i ét og pålidelig

   Schneider Electrics biometriske trykknap indeholder alle nødvendige funktioner i én knap: de mekaniske, de elektroniske og selve programmeringssoftwaret. Kommunikationen med operatøren sker via de farvede LED. Der er to slags brugere: administratoren, der registrer fingeraftryk, og operatørerne. Trykknappen reagerer hurtigt. I mindre end et sekund genkendes operatørens fingeraftryk.  Fejlrate ved første forsøg er mindre end 0,1 %.

   En trykknap, der kan klare en del

   Som de andre Harmony XB5 komponenter er den biometriske trykknap tilpasset industrimiljøet med en høj modstand til stød og vibrationer, en IP65 kapslingsklasse og en beskyttelse mod EMC-støj. Knappen kan yderligere beskyttes med et plastlåg (tilbehør).