Select your country/region in the menu or by clicking on the world map *
Country Selector Alternate Image
Nyheder

   Nyheder

   Nye endestop i miniature-design


   Schneider Electrics nye OsiSense miniature endestop (limit switche), OsiSense Universal type XCMD og OsiSense Optimum type XCMN er kompakte, fleksible og udviklet til de mange individuelle behov, maskinbyggere skal imødekomme.

   OsiSense Universal type XCMD er en del af det modulopbyggede Osiconcept-system, hvor hovedet kan udskiftes efter behov uden, at selve endestoppets krop skal udskiftes. Dermed har maskinbyggere adgang til hele Schneider Electrics omfattende katalog af hoveder til forskellige formål.

   XCMD-endestoppet er udført i metal, og hovedet kan drejes 15 grader i hver retning for yderligere fleksibilitet i monteringen. Desuden kan kabelet afmonteres ved endestoppets krop, så det er muligt at udskifte enheder ved omkonfigurering af applikationen uden at skulle fjerne hele kablingen i maskinen.

   OsiSense Optimum type XCMN er det prisbillige alternativ i plastic. XCMN er velegnet til applikationer, hvor der ikke er behov for udskiftelige hoveder eller for at kunne justere hovedet i forhold til kroppen. Alligevel giver XCMN også adgang til hele udvalget af forskellige hoveder - det er blot et spørgsmål om at bestille den ønskede kombination.

   XCMD miniature endestop kan leveres med M12-stik eller formonteret med kabel på 2, 5 eller 10 meter, eventuelt ATEXD zone 21-22 godkendt. Serien byder også på en sikkerhedsgodkendt variant af endestoppet, XCSM, som er udført i metal og ikke giver adgang til afmontering af kabel eller til udskiftning af hovedet.