Select your country/region in the menu or by clicking on the world map *
Country Selector Alternate Image
Nyheder

   Nyheder

   To nye spændende operatørterminaler

   Nyt HMI panel til nem montering
   Nyt HMI panel til nem montering

      

   Nyt HMI-panel til nem montering

    

   Med det nye HMI-panel Magelis STU sætter Schneider Electric nye standarder for hurtig og nem montering af små skærme til overvågning og styring af maskiner. Magelis STU kan nemlig monteres i et skab eller i en maskinramme, uden at  maskinbyggeren behøver skære huller, der svarer til enhedens størrelse

   Det nye Magelis-panel kræver kun et standardhul med en diameter på 22 millimeter - altså samme standard, som bruges til montering af trykknapper. Hemmeligheden er, at hovedparten af Magelis STU sidder på bagsiden af den plade eller ramme, den monteres på, mens selve skærmen er placeret synligt på ydersiden. De to enheder forbindes ganske enkelt ved hjælp af et særligt klik-system.

   Magelis STU er beregnet til montering i plader/rammer fra 1,6 til 6 millimeter, men kan ved hjælp af adaptere også monteres i metal eller plastic fra 1 til 3 millimeters tykkelse. Klik-systemet omfatter også en sikring, der forhindrer skærmen i at dreje rundt efter monteringen.

    

    

      

   Nyt touch-screen panel monteres med clips

    

   Stor og trykfølsom skærm, lynhurtig montering og nem programmering med gratis Vijeo Designer software. Det er nogle af de features, det nye Magelis STO HMI-panel fra Schneider Electric byder på.

   Magelis STO er udviklet til styring og overvågning af maskiner til fx industri og infrastruktur, og takket være den nye spring clip er det nu endnu nemmere for maskinbyggere at montere Magelis STO på den optimale placering.

   I stedet for at skære hul i underlaget på størrelse med hele enheden, skal man blot montere den særlige spring clip og derefter klikke Magelis STO på clip'en.

   Også opsætning og betjening er nemt, takket være et brugervenligt design. Den trykfølsomme skærm er på hele 3,4 tommer og har en opløsning på 200 x 80 pixels.

   Magelis STO konfigureres med Schneider Electrics unikke, gratis software til HMI-paneler, Viejo Designer. Det byder på et stort bibliotek af funktioner og grafiske objekter, så maskinbyggere kan tilpasse og designe brugerinterfacet til den enkelte opgave. Kommunikationen sker via Modbus.