Select your country/region in the menu or by clicking on the world map *
Country Selector Alternate Image
Nyheder

   Nyheder

   Ultratynd og sikker frekvensomformer med Bluetooth og mini-PLC

   Altivar ATV 32 frekvensomformer
   Altivar ATV 32 frekvensomformer

   ATV 32 optager meget lidt plads i skabet, idet den har integreret EMC-filter og er udført i et ultratyndt slim-line design, så den kun måler 45 millimeter i bredden, hvilket gør, at man kan montere 14 ATV 32-enheder på den plads, hvor der normalt kun kan være seks frekvensomformere.

   Bluetooth og indbygget sikkerhed
   Som den eneste frekvensomformer på markedet har ATV 32 indbygget Bluetooth, så den kan konfigureres trådløst fra en mobiltelefon eller pc. Det er en fordel i installationer, hvor selve skabet ikke kan åbnes uden at hovedstrømmen til tavlen bliver afbrudt først. Har man fysisk adgang til enheden, betjenes ATV 32 nemt ved at bruge drejehjulet på fronten af enheden, der også har et let aflæseligt 7-segmenters display.

   Også på sikkerhedssiden byder ATV 32 på hidtil usete fordele for maskinbyggere. ATV 32 har nemlig indbyggede sikkerhedsfunktioner i henhold til EN/ISO13849-1, så maskinbyggere kan spare indkøb og montering af nødstopsrelæ og hovedkontaktorer foran frekvensomformeren.

   150 standardapplikationer og masser af tilbehør
   ATV 32 er udført i et robust design med internt coatede print og er ATEX godkendt, så den nemt kan integreres i de fleste miljøer. ATV 32 er udviklet med fokus på at lette installation og opsætning for maskinbyggere. Enheden leveres med 150 indbyggede standardfunktioner til en lang række typiske applikationer. ATV 32 kan desuden programmeres til yderligere funktionalitet via den indbyggede mini-PLC og SoMove-softwaren til pc, som kan downloades gratis. Standard er også to former for bus-kommunikation - Modbus og CANopen - via ATV 32s indbyggede RJ45-stik.

   ATV 32 har et omfattende tilbehørsprogram, blandt andet i form af forskellige click-on moduler. For eksempel kommunikationskort med Profibus, ethernet, Devicenet m.m. og en maksimalafbryder, der monteres direkte på omformeren og dermed sparer kabling i tavlen. Og med den særlige multi-loader kan maskinbyggere hurtigt og nemt uploade eller ændre funktioner på ATV 32 uden strøm, uden at pakke enheden ud og uden at bryde garantiforseglingen.