Select your country/region in the menu or by clicking on the world map *
Country Selector Alternate Image
Nyheder

   Nyheder

   Avancerede ultralydssensorer med mikrochip

   Transparente emner eller emner i forskellige materialer, farver og former kan være vanskelige at detektere. De nye OsiSense XX-ultralydssensorer kan løse opgaven med disse ”besværlige” emner med 100% sikker detektering af alle typer emner, hvor traditionelle fotoceller ofte må give op.

    

   Alle sensorer i OsiSense XX-serien har indbygget mikrochip og byder på flere avancerede indstillingsmuligheder, f.eks. præcis indstilling af detekteringsvindue med grænser for nær- og fjerndetektering.

    

   Programmet spænder bredt, da de forskellige sensorer har detekteringsafstande fra 10 cm og helt op til 8 meter. OsiSense XX leveres i tre cylindriske udgaver med diameter på 12, 18 eller 30 mm.

    

   Sensorerne kan operere i diffus, diffus med detekteringsvindue og reflex-mode. Som noget helt unikt kan OsiSense XX desuden leveres som thru-beam løsning, der er egnet til nøjagtig og fejlfri detektering af cylindriske emner, både transparente og ikke-transparente. Unikt er også, at OsiSense XX kan leveres med digitalt eller analogt output på 0-10 V eller 4-20 mA, og i en level-serie med 2 udgange og mulighed for at vende signalet.

    

   Serien af OsiSense ultralydssensorer omfatter desuden en flad blok-version til montering, hvor pladsen er trang, og en gaffelsensor til detektering af eksempelvis transparente labels eller papirark.

    

    M18 ultralydfølere til 100% sikker detektering:

   - XX518: Op til 50 cm. tasteafstand i reflex mode
   - XXR18 + XXT18 sender-modtager version: Op til 1 m. tasteafstand

    

    


   M12 ultralydfølere til 100% sikker detektering:

   - XX512: Op til 10 cm. tasteafstand i reflex mode
   - XXR12 + XXT12 sender-modtager version: Op til 20 cm. tasteafstand

    

    

    

    

    


   Mini-flad blok  ultralydfølere til 100% sikker detektering:

   - XX7F: Op til 10 cm. tasteafstand i reflex mode
   - XXRF + XXTF sender-modtager version: Op til 20 cm. tasteafstand