Select your country/region in the menu or by clicking on the world map *
Country Selector Alternate Image
Nyheder

   Nyheder

   Nye kompakt lågeswitche beskytter operatører af maskiner

   Lågeswitchene forhindrer låger eller anden beskyttelse i at blive åbnet eller fjernet, før maskinen er fuldstændig stoppet.

   Prevanta-lågeswitche fra Schneider Electric kan kombineres med et sikkerhedsmodul, en controller eller PLC. Det giver en sikkerhedsløsning op til PL e (Performance Level) og SIL 3 (Safety Integrated Level).

   Nem montering og høj ydeevne
   Lågeswitchenes top kan drejes 360° i 90-graders-trin, hvilket gør monteringen lettere. Switchen fås både i metal- og plastversioner, så de kan give maksimal beskyttelse og ydeevne til alle former for maskiner. Til at åbne lågeswitchen har Preventa, på forsiden af kontakten, indbygget en aktuator, der betjenes manuelt.

   Endelig gør fjederterminalerne, at tilslutningen af Preventa er nem og hurtig. Preventa-lågeswitchene fra Schneider Electric er robuste og modstandsdygtige, eksempelvis over for mekaniske stød og vibrationer.

   Preventa XCSLF har flugtfunktion
   Preventa XCSLF fås med 4 eller 6 sikkerhedskontakter, der kan udstyres med flugtfunktion i form af en paddehatteformet trykknap på bagsiden. Hvis en person bliver låst inde i sikkerhedszonen, kan personen åbne lågeswitchen ved at trykke på denne knap.

   Afhængig af model er der 2 eller 3 hjælpekontakter til magnetlåsen. På forsiden af kontakten er der to lysdioder, der viser funktion og gør fejlbestemmelse nem.

   Yderligere detaljer
   Beskyttelsesgrad: IP67.
   Sikkerhedskontakter: 4 eller 6
   Hjælpekontakter til magnetlås: 2 eller 3
   Magnetlås og LED-forsyningsspændinger: 24V AC/DC, 110V AC, 220V AC.
   Tilslutning: 3 kabelindgange M20, 1/2" NPT- eller M23-stik.
   Kropstørrelse: 205x43,5x39 mm

    

   Find produkter i vores e-katalog | Download katalog (pdf, 1,7MB)