Select your country/region in the menu or by clicking on the world map *
Country Selector Alternate Image
Nyheder

   Nyheder

   Energibesparelser med innovation

     HMI panel som installeres i et enkelt 22 mm. hul monteres på kort tid og giver krystalklare farver, som er nemme at se i høj opløsning.

   Den indbyggede innovation i Magelis™ STU panel 22 gør installationen hurtigere og nemmere for dig og giver en fleksibel og funktionel touch skærm HMI til din kunde. Magelis STU består af to dele, der klipses sammen, designet så der ikke skal bruges værktøj. Monteres direkte i et 22 mm. hul uden forboring. Nem og hurtig at installere - du sparer tid og omkostninger på hver enhed.

   Din kunde vil nyde at have en kompakt HMI med så mange funktionaliteter - versatil kommunikation, skarp 65k farve QVGA og udskiftelig skærm. Med Vijeo DesignerTM software deler Magelis STU programmeringsmiljø med alle Magelis HMI paneler. Det sikrer, at dit operatørprojekt kan udvikles hurtigt og nemt. Og du skal kun bruge en USB nøgle til at downloade applikationer - ingen grund til at downloade fra en bærbar pc.

   Kompakte motorstarter med integreret bypass til motorer op til 315 KW. Den sparer plads og reducerer antal kabler samtidig med at den yder tre fases beskyttelse.

   Den indbyggede innovation i Altistart™ 22 gør installationen hurtigere og nemmere og forlænger levetiden for motorer op til 315 kW og giver øget energibesparelser til din kunde. Altistart 22 gør installationen lettere og sparer tid - op til 50%. Den kompakte størrelse optimerer pladsen i skabet/tavlen, og den integrerede bypass-funktion reducerer antallet af komponenter, du skal købe, sætte op, montere og kable. Altistart 22 sparer dig for penge i hver eneste installation.

   Med tre kontrollerede faser har Altistart 22 alle beskyttelsesfunktioner, der skal bruges til overvågning af motoren, den elektriske installation og motorstarteren selv - det giver ro i sindet. Den forhindrer også installationsfejl ved detektering og registrering. Som en bonus giver det reduceret varmetab og reducerede energiomkostninger.

    

   Harmony biometrisk trykknap: få styr på adgangskontrollen til maskiner og følsomme områder.

   Baseret på fingeraftrykgenkendelsen er Harmony biometriske trykknap den ideelle løsning på svaghederne i andre adgangskontrolsystemer. Her er ingen nøgle, der skal findes, eller en kode der skal huskes. Systemet er utrolig nemt at bruge. Det behøver ingen interface, software eller PC. Alt er indbygget i en 22 mm. knap, der ikke er større end et nødstop.

   Der er plads til 400 forskellige fingeraftryk, og operatøren kan eventuelt registrere flere fingre for at øge nøjagtigheden og fleksibiliteten. Programmeringen af den biometriske trykknap er nærmest intuitiv og tager kun få sekunder. Der er ingen risiko i at anvende trykknappen idet fingeraftrykket kun registreres til brug for adgangskontrollen. Anonymiteten er respekteret. Alt i ét og pålidelig XB5S serie indeholder alle nødvendige funktioner i én knap: de mekaniske, de elektroniske og selve programmeringssoftwaret.

   Kommunikationen med operatøren sker via de farvede LED. Der er to slags brugere: administratoren, der registrer fingeraftryk, og operatørerne. Trykknappen reagerer hurtigt. I mindre end et sekund genkendes operatørens fingeraftryk. Fejlrate ved første forsøg er mindre end 0,1 %.

   Som de andre Harmony XB5 komponenter er den biometriske trykknap tilpasset industrimiljøet med en høj modstand til stød og vibrationer, en IP65 kapslingsklasse og en beskyttelse mod EMC-støj. Knappen kan yderligere beskyttes med et plastlåg (tilbehør).