Select your country/region in the menu or by clicking on the world map *
Country Selector Alternate Image
Nyheder

   Nyheder

   Nye sensorer til det nordiske klima

   Nye sensorerNår det gælder maskiner til udendørs brug i det nordiske klima, står maskinbyggere overfor en helt særlig udfordring: Maskinerne skal kunne fungere sikkert under ekstreme temperaturforhold, helt ned til -40 grader celsius. Derfor har Schneider Electric udvidet sit sortiment af sensorer og endestop til brug i mobile, udendørs maskiner som fx kraner, gaffeltrucks og lifte.
   Schneider Electric er verdens førende producent af enheder til aftastning og har et komplet produktprogram, som dækker praktisk taget alle behov. Og med en række nye, dedikerede enheder til nordisk brug er det nemt for maskinbyggere at leve op til de gældende direktiver.
   Nyt i programmet er en serie induktive sensorer, OsiSense XS TF, som kan operere i temperaturer fra -40 til 120 grader celsius. OsiSense XS TF findes i tre størrelser: M12, M18 og M30 med tasteafstande på op til 4, 8 eller 15 millimeter.
   Også sortimentet af endestop er udvidet med OsiSense XCKJ, der også tåler temperaturer fra -40 til 120 grader celsius. Unikt ved XC-serien er i øvrigt, at endestoppet fås med udskifteligt hoved. Det betyder, at eksisterende OsiSense endestop, som "kun" er beregnet til drift i -25 grader celsius kan opgraderes til at tåle -40 grader blot ved at udskifte hovedet.
   De nye enheder kan leveres med færdigmonteret PUR/Teflon kabel for hurtig montering i maskinen.

   Download produktsider fra kataloget (914 KB)

   Download OsiSense-brochuren her (960KB) 

   Find XS TF produkter i vores ekatalog