Select your country/region in the menu or by clicking on the world map *
Country Selector Alternate Image
Nyheder

   Nyheder

   Ny serie kompakte tryktransmittere

   OsiSense XMLP er en helt ny serie tryktransmittere, som kun fylder halvdelen af andre transmittere på markedet: 50 x 30 millimeter. Det gør dem nemme at montere i maskiner med meget trang plads.

   Helt unikt er også, at OsiSense XMLP er konstrueret uden pakning. I stedet har Schneider Electric anvendt en særlig tynd film, som gør at sensoren kan måle tryk i både luft, kølegasser og alle typer væsker som fx hydrauliske olier, ferskvand og saltvand.

   At der ikke bruges pakning giver maskinbyggere flere andre fordele: Ingen risiko for rust, tilstopning eller kontaminering af væsker, meget lang levetid og intet behov for vedligeholdelse. OsiSense XMLP er udført i rustfrit stål og er derfor ekstremt robust og egnet til brug i krævende miljøer. Alle tryktransmittere i serien kan operere i væsker og luftarter med temperaturer fra minus 30 og helt op til 100 grader celsius.

   Produktsortimentet spænder fra 0 til 600 bar, analogt output fra 4-20mA, 0-10V eller 0,5-4,5V og elektrisk tilslutning med DIN- eller M12-stik. OsiSense XMLP kan leveres med følgende væsketilslutning G 1/4A han, 7/16-20 UNF-2A han og 7/16-20 UNF-2B hun.

   OsiSense XMLP kan leveres enkeltvis eller i sæt med 40 enheder.

   Download XMLP kataloget her (pdf; 1,2MB) 

   Find XMLP-produkterne i vores eKatalog 

   XMLP med DIN stik  XMLP med M12 stik
   XMLP med DIN stik XMLP med M12 stik

   Læs mere om industriel automation her