Select your country/region in the menu or by clicking on the world map *
Country Selector Alternate Image
Nyheder

   Nyheder

   Avancerede WiFi-enheder til industriel brug

   ConneXium Wi-Fi er en komplet produktserie, som dækker praktisk taget alle behov for trådløs kommunikation. For eksempel mellem kraner, gaffeltrucks og operatørterminaler, til udvidelse af I/O-installationer uden ekstra kabling eller til overvågning og kommunikation med mellem svært tilgængelige enheder. Det gør ConneXium WiFi ideel til både nye installationer og udvidelse af eksisterende, fordi behovet for ny kabling er minimalt og implementeringen kan foregå uden at forstyrre eksisterende installationer.

   ConneXium WiFi produktfamilien består af en række forskellige adgangspunkter, antenner, tilbehør og ikke mindst avanceret software til beregning af antennebehov, opsætning, overvågning af netværket og administration af sikkerhed. Adgangspunkterne har integreret router og firewall, og udvalget spænder fra 802.11g- til 802.11n-standarden, mens antenneprogrammet byder på både retningsbestemte, dual band-antenner og antenner, der kan modtage signal fra alle retninger.

   Alle enheder i ConneXium WiFi-serien er velegnet til brug i krævende miljøer, hvor udstyr skal være IP40-, IP67- eller ATEX-klassificeret.

   Connexium_Wifi_IP67 

   Connexium Wifi IP67

   Connexium-Wifi-Ip40 

   Connexium Wifi Ip40