Select your country/region in the menu or by clicking on the world map *
Country Selector Alternate Image
Nyheder

   Nyheder

   Hårdføre pc'er til krævende applikationer

   En pc er ikke bare en pc - især ikke når den skal bruges til styring af automation i "hårde" miljøer, hvor almindelige pc'er ikke kan være med. Derfor introducerer Schneider Electric nu Magelis Box PC - en ny serie pc'er til industriel brug i krævende applikationer.

   Serien er udviklet specielt til at imødekomme de særlige krav, maskinbyggere og slutkunder stiller til pc'er. Nøgleordene er kontinuerlig, sikker drift uden vedligeholdelse, kraftfulde processorer til selv de mest krævende applikationer og et modulært design, der giver mange muligheder for udvidelse og tilslutning af eksterne enheder, fx Magelis HMI-paneler.

   Op til fem PCI-slots
   Magelis Box PC-serien består af tre grundmodeller: Universal med en PCI-slot, Performance eller Universal med to PCI-slots og Performance med op til fem PCI-slots.

   Universal-udgaven med en PCI-slot er helt vedligeholdelsesfri og uden bevægelige dele, idet den leveres med enten Windows Embedded på CF-kort eller Windows XP Professional på flashdisk (SSD). Universal-udgaven findes også med en eller to PCI-slots og Windows XP Professional på harddisk uden blæser.
   Har man brug for Windows 7 64 bit og fra to til fem PCI-slots, er løsningen Performance-udgaven, der leveres med enten flashdisk eller almindelig harddisk.

   Hver Magelis Box PC kan i øvrigt leveres på bestilling i ikke færre end 240.000 forskellige konfigurationer.

   Certificeret til krævende miljøer
   Alle Magelis Box PC'er har dual ethernet-port til adskillelse af datastrømmene og fungerer optimalt sammen med HMI-paneler med Vijeo Designer, Intelligent Data Service, Vijeo Citect SCADA, kontorapplikationer, internetbrowser og brugerspecifik software.

   Magelis Box PC er certificeret efter UL508-standarden for automatisering, ANSI/ISA 12.12.01- og ATEX-standarderne for drift i krævende miljøer og ikke mindst maritime standarder.

   Magelis Box PC

   Magelis Box PC Universal

   Magelis Box PC Universal med flashdisk og 2 slot

   Magelis Box PC
   Performance med 5 slots
   Magelis Box PC Universal
   med flashdisk og 1 slot
   Magelis Box PC Universal
   med flashdisk og 2 slot

    

   Læs mere om vores produkter til Industriel Automation her