Select your country/region in the menu or by clicking on the world map *
Country Selector Alternate Image
Nyheder

   Nyheder

   Telemecanique Sensors introducerer OsiSense XUM8 og XUMT nye miniature-fotoceller

   OsiSense XUM8Når man skal detektere produkter i bevægelse på et transportbånd, må sensorerne tåle forskellige former for forstyrrelse, som f.eks. operatører og andre emner i baggrunden. Det kan være en udfordring, når man skal detektere små emner eller emner med særlige størrelser.

   BGA- og FGA-funktioner (Baggrundafblænding og Foregrundafblænding) er integreret i XUM8-fotocellerne, og gør dem perfekte til at klare mange udfordrende applikationer, som for eks. aftastning af små skinnende emner uden at detektere transportbånden. Opsætning gøres enkelt ved hjælp af fotocellens synlige røde lysstråle. XUM8 er anvendelig til alle slags emner, størrelser og farver med en tasteafstand fra 20 til 300 mm. XUM8 har små fysiske mål (32x20x12 mm), og indbyggede gevindmontagehuller gør monteringen enkel og hurtig.

   Standardudgaven inkluderer: Rødlys lysstråle, justering med potentiometer, NO/NC udgang, M8 stik eller 0,2 m kabel med M12 stik. XUM8 serien er certificeret: CE, UL, CSA.

   Osisense XUMT: Dedikeret til aftastning af transparent materialer
   Osisense XUMT miniaturefotoceller er dedikerede til aftastning af glas- eller plastflasker og andre transparente emner på f.eks. transportbånd. XUMT-fotoceller har et PBT-materialehus og en IP67-klassificering og tåler temperaturer fra -25 til 55° C. De er egnet til tøffemiljøer som f.eks. fødevare- eller farmaindustrien. XUMT kan bruges sammen med en ny ECOLAB IP69K refleks XUZC50CR op til 1 m tasteafstand eller med XUZC50 standardrefleks op til 2 meter.

   Standardudgaven inkluderer: Justering med potentiometer, NO/NC udgang, M8 stik eller 0,2 m kabel med M12-stik.
   XUM8-serien er certificeret: CE, UL, CSA.

   Download vores nye XUM-katalog her (pdf; 4,42MB)