Select your country/region in the menu or by clicking on the world map *
Country Selector Alternate Image
Nyheder

   Nyheder

   Telemecanique Sensors introducerer OsiSense XZ: Et komplet sortiment af følerkabler

   OsiSense XZStandard PVC føler kabel – XZCPV, IP67
   PVC føler kabel anbefales til almindelig brug på maskiner, hvor maskindele er genstand for lave til moderate niveauer af mekanisk stress, kemikalier og fugt. Denne type er velegnet til fx Packaging og materialehåndterings-applikationer. Tilgængelige versioner omfatter modeller med metriske stik (M8 og M12) og UNF (1/2 "og 7/8").

   Robuste PUR halogenfri følerkabel til krævende applikationer – XZCP, IP67og IP69K
   Denne kategori, PUR (polyurethan) kabel, er high-performance designet til barske driftsforhold, hvor maskinerne er udsat for smøremidler, kølingsolier, fedtstoffer og svær mekanisk stress (kabelfejl og friktion). XZCP-serien er ideel til mobile maskiner, værktøjsmaskiner og hydrauliske maskiner. De er halogenfri, UL-certificeret, IP67 og IP69K, og kan tåle intensiv brug.

   Forstærket PVC følerkabel til fødevareindustrien – XZCPA, IP69K
   Den mest robuste kabelserie blandt OsiSense XZ er forstærket PVC følerkabel med rustfrit stålstik specielt designet til fødevareindustrien. XZCPA serien sikrer en IP69K-klassificerig og skal anbefales med IP69K sensorer dedikeret til fødevareindustrien.

   Osisense XZ følerkabel-serien findes i M8, M12 stik, 3-4-5-8 polet modeller, fra 1 op til 25meter, lige eller vinkel stik, med eller uden LED, CE og UL godkendt.

   Download vores nye Følerkabel-katalog her (pdf; 5,09MB)

   Download vores Følerkabel-selektor her (xls; 110KB)

   Læs mere om Industriel Automation her