Select your country/region in the menu or by clicking on the world map *
Country Selector Alternate Image
Nyheder

   Nyheder

   Nye sensorer sikrer hurtig kvalitetskontrol

   OsiSense™ XUW
   OsiSense™ XUW

   De nye sensorer er oplagte til applikationer til kvalitetskontrol og sikrer høj ydeevne, nem omsætning og intuitive indstillinger til applikationerne. OsiSense XUW gennemfører kvalitetskontrol i hurtige processer med fremragende ydeevne og fleksibel tilpasning af diverse indstillinger.

   Let at installere og integrere
   Sensorerne er usædvanligt kompakte og garant for en nem installation på det specifikke punkt, hvor produkter skal kontrolleres. Med forskelligt montagetilbehør monteres, orienteres og tilpasses vision-sensoren direkte på sin plads. Belysningen er endvidere fuldt justerbar, så uønskede reflekser minimeres og giver en optimal, visuel kontrol til applikationen.

   Nem at konfigurere, administrere og justere
   Konfigurationen af de nye sensorer er hurtig og nem med den tilhørende programmerings-software XUW Config, som tilbyder fem forskellige funktioner (Contour, Partner matching, Grey scale, Brightness, Contrast) og kan udføre op til 32 forskellige kontroller på hvert enkelt produkt.

   XUW konfigurerings-software

   Under drift fungerer sensorerne uden PC, og data-historikken gemmes automatisk i sensorens hukommelse ligesom den nemt kan hentes via Ethernet/IP.

   For mere information om OsiSense XUW vision-sensor: www.tesensors.com/products/osisense-xuw