Select your country/region in the menu or by clicking on the world map *
Country Selector Alternate Image
Nyheder

   Nyheder

   Induktive følere til ekstreme miljøer

   OsiSense XS9 Indutive følere
   OsiSense XS9 Indutive følere

   Schneider Electric introducerer nu en ny serie af induktive følere fra Telemecanique Sensors. OsiSense XS9 kommer i flere udgaver, som alle er udviklet til ekstreme miljøer inden for blandt andet metalbearbejdning, produktion og fødevareindustrien.

   Takket være sit unikke design er serien af one-piece housing ekstremt modstandsdygtig over for mekaniske stød og vibrationer. Omkostninger til vedligeholde reduceres også drastisk med følernes lange levetid.

   Med den nye serie tilbyder Telemecanique Sensors nu induktive følere, som opfylder de høje krav, der findes i flere krævende miljøer. Med OsiSense XS9R kommer produkterne i 303 rustfrit stål til applikationer inden for metalbearbejdning, mens XS9S leveres i 316L rustfrit stål til fødevareapplikationer. Med en ECOLAB-certificering for 316L er XS9S sikret mod aggressive rengøringsprocesser.

   Uanset type af rustfrit stål er alle de induktive følere i OsiSense XS9-serien yderst modstandsdygtige over for vand med beskyttelsesklasserne IP68 og IP69K.

   Dertil kommer en ekstra lang tasteafstand, som med XS9-serien er garanteret at kunne gå op til 40mm. Med teknologien Faktor 1 kan messing, kobber og andre ikke-jernholdige materialer detekteres med en tasteafstand på op til 35mm.

   Fakta om induktive følere i OsiSense XS9-serien

   • Kommer i både skærmede og uskærmede versioner
   • Rustfri stål 303 eller 316L
   • Tæthedsklasse IP68 og IP69K
   • XS9S-serien er ECOLAB-certificeret
   • Faktor 1-teknologi
   • 4 LED indikeringer og laser-mærkning
   • Op til 40mm tasteafstand