Select your country/region in the menu or by clicking on the world map *
Country Selector Alternate Image
Nyheder

   Nyheder

   Optiske encodere til fødevareindustrien

   OsiSense XCC er særligt udviklet til de barske miljøer i fødevareindustrien
   OsiSense XCC er særligt udviklet til de barske miljøer i fødevareindustrien

   Miljøer i fødevareindustrien er ofte hårde, og det kræver ekstra meget af udstyr som sensorer, som skal være særligt robuste. Derfor lancerer Telemecanique Sensors, som er en del af Schneider Electric, nu en ny serie optiske encodere, som er IP69K og ECOLAB-godkendt og særligt dedikeret til de barske, industrielle miljøer i fødevareindustrien.

   OsiSense XCC-serien inkluderer inkrementel, absolut singleturn og multiturn-encodere samt en række tilbehør til at lette installationen.

   Ekstremt robuste encodere
   De optiske encodere i OsiSense XCC er sikkert indkapslet i en 316L rustfri stål-indkapsling. Det robuste design gør dem meget modstandsdygtige over for stød, vibrationer, fugtighed, ekstreme temperaturer, højt tryk og kemikalier, der indeholder slibemidler. De kommer med beskyttelses-klasse IP69K og ECOLAB-certificering, der opfylder kraverne fra de hårdeste applikationer i medicinal-, offshore- og fødevareindustrien.

   Alsidige funktioner
   De nye encodere kommer med en række nyttige funktioner såsom dobbelt kugleleje med et sikkert låsesystem, en solid aksel på 10mm, 2 meter fast kabel-udgang, en universel strømforsyning 5 til 30VDC og en række montage-tilbehør i rustfrit stål 316L.