Select your country/region in the menu or by clicking on the world map *
Country Selector Alternate Image
Nyheder

   Nyheder

   Produktnyhed - Ny generation af lystårne giver stor fleksibilitet

   Maskinbyggere og slutkunder får nu nemmere ved at vælge de helt rigtige signallamper til maskiner og produktionsanlæg af enhver størrelse. Samtidig bliver det endnu lettere at montere lystårnet både lodret, vandret og på væg. Løsningen er XVU - en ny generation af fleksible lystårne fra Schneider Electric.

   I den nye XVU-familie finder man alle de features, man kender fra de tidligere produktserier XVB, XVD, XVE og XVP, sammen med flere innovative nyheder. Resultatet er en gennemtænkt og fleksibel platform til advarsels- og statuslys med energibesparende LED-lamper.

   Dækker alle vinkler
   Med XVU lystårn kan man vælge fra en og op til fem signallamper med konstant lys i farverne grøn, orange, rød, blå og klar. Det er desuden muligt at vælge en mere avanceret type multifarvelampe, der kan lyse grønt, gult, rødt, orange, blåt eller klart, enten i blink eller som rotorblink. Rotorblink-funktion fås desuden som tilvalg til enkeltfarvelamperne.

   Fælles for alle signallamper i XVU-familien er, at de har markedets kraftigste lys og derfor kan ses tydeligt fra alle vinkler.

   Selve tårnet kan justeres i højden, og den nye standard baseenhed med tre-i-en beslag gør det muligt at montere XVU- lystårne i alle positioner og vinkler.