Select your country/region in the menu or by clicking on the world map *
Country Selector Alternate Image
Nyheder

   Nyheder

   Schneider Electric og Solar indgår partnerskab om platform til maskinbyggere

   Det gode samarbejde mellem Solar Danmark og Schneider Electric fortsætter nu med et tæt, strategisk partnerskab om en ny version af MachineStruxure, Schneider Electrics samlede tilbud til maskinbyggere. Det omfatter helt ny hardware og en ny generation af software, der bliver samlet i én platform.

   Et tæt samarbejde skal gøre livet lettere for de danske maskinbyggere. Schneider Electric har indgået et strategisk samarbejde med grossistvirksomheden Solar omkring lanceringen af en ny version af MachineStruxure, Schneider Electrics automations-platform. Samarbejdet forener det bedste fra en global industri-producent og en af Danmarks stærkeste grossister. Det er ifølge Schneider Electric et oplagt match.

    - Vi lancerer nu en markant opgradering af vores MachineStruxure-platform, så vi tilbyder løsninger til alle behov inden for både high end-maskiner og løsninger til de mere enkle applikationer. For at skabe optimale forhold for de danske maskinbyggere har det været vigtigt for os at have en stærk partner i markedet. Her er Solar et oplagt valg, da de har stor applikationsviden og bred erfaring i automation og logistik i markedet. Reelt betyder samarbejdet, at vi i fællesskab nu giver et unikt tilbud til de danske OEM’er, maskinbyggere og systemintegratorer. Med Solar som partner sikrer vi nemlig vores kunder stor fleksibilitet og god service. De kan bestille via nettet og have produkterne næste morgen, siger Søren Duvier, der er marketingchef for industriel automation i Schneider Electric Danmark.

   Lanceringen af nye produkter er en central del af den nye version af MachineStruxure, og de er alle udviklet specifikt til at opfylde de tekniske krav til moderne maskiner.  Alt sammen med fokus på øget effektivitet, stor fleksibilitet og nem integration.  Dertil kommer opdatering af Schneider Electrics omfattende software SoMachine med mange faste funktionsblokke. Et samlet tilbud, som Solar ser store muligheder i.

   - Vi ser et stort potentiale i et tæt samarbejde med Schneider Electric, og i fællesskab tilbyder vi nu en komplet pakke til de danske maskinbyggere med ny hardware og en stor, opdateret software-platform. Det vigtigste er dog, at vi nu giver vores kunder muligheden for at få hele pakken af produkter og software fra en stor, global spiller. Det giver øget support, nem service og gennemtestede løsninger, siger Carsten Sandby Knudsen, der er salgsdirektør for Industri og Offshore i Solar A/S.

   Schneider Electric har investeret mere end 100 mio. euro i udviklingen af den nye platform. Det nye partnerskab kører fra 1. april.

      
   Søren Duvier (th.) fra Schneider Electric og Carsten Sandby Knudsen fra Solar har indgået et strategisk samarbejde om lanceringen af automationsplatformen MachineStruxure. Schneider Electric har investeret 700 mio. kroner i MachineStruxure, der skal gøre livet lettere for de danske maskinbyggere.