Select your country/region in the menu or by clicking on the world map *
Country Selector Alternate Image
Nyheder

   Nyheder

   Produktnyhed - Nye kompakte fotoelektriske sensorer til emballageapplikationer

   Telemecanique Sensors lancerer nu OsiSence XUM, der er en serie af kompakte fotoelektriske sensorer. Sensorerne er nemme at integrere i industrimaskiner og er oplagte til applikationer inden for emballagebranchen.

   Stor ydeevne og minimal størrelse. Det er kodeordene for sensor-serien OsiSense XUM fra Telemecanique Sensors, der er en del af Schneider Electric. Den nye serie af fotoelektriske sensorer omfatter nogle af markedets mest kompakte og fleksible sensorer, hvilket gør dem oplagte til langt de fleste maskiner. Størrelsen og den høje ydeevne gør det nemt at integrere dem i maskiner og applikationer.

   Monteringshullerne har en afstand på 25,4 mm i henhold til markedsstandarderne, og LED-pæren er synlig på lang afstand i en vinkel på 360°, hvilket gør det nemt at opstille og montere sensorerne i lyse eller skinnende omgivelser. Potentiometeret på toppen af sensorerne er enkel at bruge, hvilket gør det endnu hurtigere at justere afgrænsningsområdet. Derudover er udgangssignalet optimeret med en indbygget NO/NC-kontakt, der gør det nemt at vælge udgangssignal.

   Klar til alle typer måleopgaver:
   OsiSenseTM XUM er tilpasset mange industrielle maskinløsninger, og serien kan løse alle former for krav til måleopgaver.

   • Thru-beam ved 15 meter
   • Polariseret refleks ved 5 meter
   • Transparent detektion ved 2 meter
   • Diffuse ved 1 meter
   • Back ground suppression ved 0,3 meter

   Seriens fleksibilitet betyder, at målemetoderne kan konfigureres alt efter behov for kabellængde. Der er mulighed for 2 m kabel, M8-tilslutning og M12-fjerntilslutning med 300 mm kabellængde.

   Robuste og præcise
   Et PTB-hus gør sensorerne i OsiSense-serien robuste og i stand til at klare temperaturer fra fra -25°C til 55°C, med IP67. Det gør dem særligt velegnede til emballering og transport-applikationer i eksempelvis farmaceutiske og samlebåndsprocesser. Sensorerne kan også beskyttes mod mekaniske stød med en bred variation af beslag, der sikrer den optimale opsætning. De hårdføre sensorer går dog ikke på kompromis med præcisionen, og membraner til Thru-beams tillader en præcis måling i tilfælde af, at det er små objekter, der skal måles. Serien kan endvidere kobles sammen med et bredt udvalg af reflektorer, der kommer i runde og firkantede former samt Ecolab, mikro-terninger, stifter eller folier

   Høj ydeevne
   Produkterne er designet til tæt montering, da de er designet specifikt til at modvirke forstyrrelser. I tilfælde af høj eksponering af lyskilder kan OsiSenseTM XUM eksempelvis modstå op til 10,000 lux fra glødelamper og op til 40,000 lux sollys. Thru-beam, refleks og back ground suppression modes har en rød udgangsstråle, som gør det lettere at opstille de tilhørende følere uafhængig af måleafstandene.
   Den nye sensor-serie fra Telemecanique er udviklet til at køre med minimalt strømforbrug, hvilket gør dem oplagte til energieffektive maskiner og applikationer.

   > Se Produktliste: OsiSense XU og XUZ (EN)


   About Telemecanique Sensors
   Telemecanique Sensors has nine decades of history in manufacturing factory automation and safety sensors. Telemecanique Sensors’ wide range of products is the most reliable and robust hence second to none in the market. Our aim is to simplify the life of our customers, allowing them to concentrate on their core added value and machine performance. This is why Telemecanique Sensors design and manufacture their products based on the following values: simplicity and modularity, easy to choose and select, easy to install and maintain. A dedicated team of trained and experienced professionals is available to help you with any sensing application. Telemecanique Sensors team is available for pre- and post-sales support. We are ready to become an extension of your team and to share our expertise with you. www.tesensors.com