Select your country/region in the menu or by clicking on the world map *
Country Selector Alternate Image
Nyheder

   Nyheder

   Nye pc'er er skræddersyet til industriel automation

   Nye pc'er skræddersyet er til industriel automation
   Nye pc'er skræddersyet er til industriel automation

   Schneider Electric lancerer nu to nye serier af kraftfulde industri-pc’er, der er udviklet specifikt til at levere høj ydeevne i krævende miljøer.
    
   Flyt industri-pc'en ind i serverrummet og få alle fordelene ved en kraftig pc eller server - uden at optage plads ude i installationen. Det er en af mulighederne med det nye sortiment af computere, som Schneider Electric introducerer til den danske industri.

   Nyhederne er to serier robuste, højtydende pc'er, som er udviklet specielt til at håndtere automationsprocesser i krævende miljøer: Magelis RACK PC og Magelis S-BOX PC.

   Som navnet antyder, er Magelis RACK PC en serie kraftfulde computere beregnet til montering i 19-tommer rack, og som fylder to eller fire højdeenheder i rack'et. Magelis S-BOX PC er derimod en serie mere kompakte computere, helt uden bevægelige dele, til montering lokalt i anlægget.

   Testet og valideret
   Både RACK og S-BOX pc'erne fås i flere forskellige varianter og konfigurationer. Fælles for dem alle er, at de er testet, valideret og understøttet af Schneider Electrics PlantStruxure-software som Vijeo Designer, Vijeo XD, Vijeo Citect og PES Engineering.

   Computerne har alle nødvendige kommunikationsporte og muligheder for senere udvidelse, og der medfølger en Remote Monitoring-applikation, som gør det muligt at overvåge og fjernstyre pc'en.

   Hot-swap diske
   Magelis RACK PC fra Schneider Electric kommer i tre serier: Optimized, Universal og Performance. Alt afhængig af den valgte konfiguration er processoren Intel iCore G540 dual core, G850 dual core, i3-2120 dual core eller Xeon 1225 quad-core. RAM-kapaciteten er fra 2 og helt op til 32 Gb.

   Pc'erne har to "hot swappable" frontbakker til diske og kan leveres med Windows 7 64-bit eller Windows Server 2008 præinstalleret.

   Magelis S-BOX PC fås i to serier: Optimized med Intel ATOM N270 processor, 2 Gb RAM og lagring på CF-kort, samt Universal med Intel ATOM D2600 dual core processor og lagring på enten CFast-kort eller SSD-disk. Magelis S-BOX kan leveres med Windows Embedded Standard (WES) 2009, Windows 7 Premium 32-bit eller helt uden operativsystem.